Lysakerbuen har en meget sentral beliggenhet på Lysaker med umiddelbar nærhet til Norges tredje største kommunikasjonsknutepunkt med flytog, intercitytog, lokaltog, hurtigbåt samt lokal- og ekspressbusser. På stasjonen finner man dagligvarebutikk og apotek.

Det er enkel adkomst med bil fra E18 og Ring 3. Taxiholdeplass finnes også på stasjonen. På Lysaker brygge, en kort spasertur unna, kommer man enkelt seg med ferge til Nesodden. På baksiden av bygget ligger det en kommunal gang- og sykkelsti som gir mulighet til trygg adkomst til eiendommen.

På Lysaker-lokket over E18 ligger Lysaker torg som har postkontor med spesiell bedriftsservice. Videre er området et etterspurt næringsområde hovedsakelig med kontor, men også noe handel. n.

Ovenfor Lysaker stasjon ligger CC vest, et moderne og trendsettende kjøpesenter med fokus på god service og en behagelig handleopplevelse. CC-vest har et bredt utvalg av butikker som dekker de fleste behov.

Lysakerbuen ligger også i nærheten av nye, flotte rekreasjonsarealer på Fornebu. Den gamle flystripen er gjort om til en park og strand med sesongstyrt kiosktilbud. Fornebu er et område i enorm utvikling med både bolig- og kjøpesenterbygging.