Bygget

Kontoreiendom med spennende arkitektur som vil skreddersys etter leietakers ønsker og behov.

Bygget er trinnvis utbygget i perioden 1994–2001. Bygget vil totalrehabiliteres innvendig og samtidig bli utvidet med bl.a ny fasade mot E18, noe som vil gi bygget et nytt og helhetlig preg. Bygget har store og effektive etasjeplan som kan deles. Lokalene egner seg meget godt til både cellekontor og åpne løsninger.

Eiendommen inneholder ca. 12.000 kvm BTA med kontor, bedriftsrestaurant, lager/arkiv, garderobe/dusj/trimrom. Det er 175 garasjeplasser samt sykkelparkering i underetasjen. I tillegg er det 37 gjesteparkeringsplasser på tomten.

Tomten er pent opparbeidet med attraktive uteområder. I forbindelse med rehabilitering vil det bli etablert en representativ bedriftsrestaurant og felles møterom, samt mulighet for felles resepsjonist/møtevert. Det er lagt opp til at bespisningsarealet også skal fungere utover normal lunsjtid, til store og små møter, events og andre arrangementer.

Fellesarealene er sentralt plassert i 1. etasje, med direkte utgang til flott opparbeidet og skjermet hage med utebespisning.

Fasiliteter

  • Ny bedriftsrestaurant

  • Møteromssenter med direkte utgang til hage

  • Felles garderobe/dusj, treningssenter

  • Sykkelparkering

  • Meget god p-dekning, ca. 200 p-plasser

Miljøklasse

Bygget skal BREEAM sertifiseres.

Beliggenhet

Eiendommen har en sentral og meget profilert beliggenhet på Lysaker i et etablert og etterspurt næringsområde, hovedsakelig med kontor og noe handel på Lysaker Torg.

Kommunikasjon

Det er enkel adkomst med bil fra E18 og Ring 3. Det er meget god tilgjengelighet til offentlig kommunikasjon med kort gangavstand til Lysaker stasjon som er et knutepunkt for tog og buss. Stasjonen er stoppested for alle lokaltog, intercitytog, fjerntog og flytoget i begge retninger. Taxiholdeplass finnes også på stasjonen. På Lysaker Brygge, en kort spasertur unna, kommer man enkelt med ferge til Nesodden.

Se plantegniger

Arealtabell


U. etg. – Lager

1004 m²

1. etg. – Kontor

2277 m²

2. etg. – Kontor

2057 m²

3. etg. – Kontor

3783 m²